Voorjaarscompetitie gestart!

08 april 2024


Op 2e paasdag startte de jeugd en werkte het weer nog niet zo mee, maar afgelopen weekend was het tijdens het eerste volle competitieweekend stralend weer! Hopelijk hebben we de komende weken meer van zulke zonnige weekenden.

Er doen 34 Tepci-teams mee aan de voorjaarscompetitie. Je vindt het overzicht van alle teams en alle geplande wedstrijden op de Tepci pagina van mijnknltb.toernooi.nl. 

Teamfoto's

Afgelopen najaar zijn we begonnen met teamfoto's in de hal ophangen. Daar gaan we mee door. Wil je een (nieuwe) teamfoto aanleveren? Mail deze dan (in hoge resolutie) naar [email protected]

Invaller

Invaller nodig? Of ben je zelf beschikbaar als invaller en wil je wel opgenomen worden in de invallers appgroep? Stuur in beide gevallen een mail naar [email protected] 

Lekker eten!

Tot slot: Frieke gaat op twee zaterdagen heerlijke gerechten koken voor wie dan thuis speelt of aan het kijken is. Op zaterdag 13 april staat kip masala met roti op het menu en op zaterdag 11 mei Surinaamse BBR met kip. Kosten 10 euro per persoon. Aanrader! 

Nieuwscategorieën