Ladiesnight mét Dolly Parton

12 mei 2023


Op 24 maart vond een nu al legendarische Ladiesnight plaats in ons clubhuis. Het organisatiecomité schreef er een mooi verslag over:

"Dat er veel dames blij waren dat we een jarenlange traditie weer gingen oppakken, bleek wel aan het aantal aanmeldingen dat we kregen. Deze keer geen hele dag maar een avond, maar dan ook wel ‘avondvullend’! Na thee/ koffie met lekkers van bakker Toet de baan op voor 2 potjes tennis (dat hoort er nou eenmaal ook bij ;) waarna alle dames binnen werden ontvangen met een hoog glaasje vocht. Allemaal aan de lange tafel , niet wetende wat de avond ging brengen, werden toch echt bingo kaarten uitgedeeld. En zoals altijd bij bingo, werd er heel fanatiek gespeeld!

Door de vele cadeaus van onze sponsoren (het ophalen leverde Carla ter plekke een heerlijke stoel massage op) konden we mega veel prijzen uitdelen, die enthousiast werden ontvangen. Zat je op een goede stoel, dan zat er een sticker onder waar ook prijzen op vielen. Veel dank aan onze sposoren die dit mogelijk maakten!

Ondertussen werden de tapas planken op de tafels neergezet, waar de meiden van Annelies zich op hadden gestort. In de pauze was het tijd voor de ‘mystery 'guest', dat bleek niemand minder dan Dolly Parton te zijn. Haar partner, ook aanwezig, was na de schok van deze geheime missie kort van slag, maar reageerde daarna even enthousiast als het hele clubhuis. Wat een feest! Dolly had zelfs tijd voor een tweede nummer en verdween daarna op kousenvoeten snel naar een volgend optreden. Geen tijd voor een signeersessie tot onze spijt!

Tijd voor de dames om de stoelen om te draaien en te gaan staan….nee….gingen we nou echt stoelendans doen? Er werd nog net niet gevochten, maar al trekkend en duwend hebben we wel leden op de grond zien liggen…EHBO was nog net niet noodzakelijk. En ook hier kwam een winnaar uit, die er met een hoofdprijs vandoor ging.

Nog een bitterbal om de gaatjes te vullen, alhoewel die er eigenlijk onmogelijk nog konden zijn. Bij het uitzwaaien had Barbara via Clarins gezorgd voor een ‘goodiebag’, zoals dat bij een echte Ladiesnight niet mag ontbreken. 

Het is even investeren, maar de voorbereiding ging al gepaard met veel lol, de dag zelf met veel plezier, en door de vele leuke reacties ook nog een zeer voldaan gevoel. Dus.... welke dames pakken deze activiteit volgend jaar samen op? We zijn benieuwd!"

Marieke, Carla, Barbara, Harmke en Annelies (en Manon en Michelle) 

Nieuwscategorieën