Nieuw: Winter Weekend lidmaatschap!

06 oktober 2023


Winter Weekend lidmaatschap

Deze winter hebben we een nieuw aanbod voor mensen die geen lid zijn van onze club, maar wél graag in de winter (meer) willen tennissen: het tijdelijke Winter Weekend lidmaatschap!

Hiermee komen we tegemoet aan de vragen die we met enige regelmaat krijgen of we in de winter mogelijkheden bieden voor mensen die geen lid zijn van Tepci. Het Winter Weekend aanbod kan bijvoorbeeld heel interessant zijn voor mensen die lid zijn van een club met alleen gravelbanen.

Het Winter Weekend lidmaatschap houdt in dat je voor € 60 :

  • In de wintermaanden bij Tepci onbeperkt kunt tennissen in de weekenden, vanaf vrijdag 12.00 uur en zaterdag en zondag de hele dag en avond.  
  • Looptijd aanbod: van 1 november tot en met 28 februari, dus 4 maanden.
  • Net als bij een regulier lidmaatschap gaat het boeken van banen via de KNLTB app. De app registreert automatisch dat iemand met een Winter Weekend lidmaatschap alleen op de genoemde dagen en tijden een baan kan boeken.  

Spread the word

Ken je mensen voor wie dit tijdelijke winteraanbod interessant kan zijn? Zegt het voort, zegt het voort! We hopen van harte dat we tennissers die graag wat meer willen spelen in de winter hiermee die kans bieden.

Lees er meer over en hoe je kunt aanmelden op www.tepci.nl/winterweekend

 

Nieuwscategorieën