Competitie spelen bij Tepci

De najaarscompetitie is begonnen! (op 10 september).

We wensen iedereen heel veel plezier!

Speeldata najaarscompetitie 2023

 Wil je zien hoe de Tepci teams ervoor staan in de najaarscompetitie en wie wanneer thuis speelt? Check dan de Tepci pagina via mijnknltb.toernooi.nl. Voor het gemak hier de directe link naar de lijst met alle deelnemende teams en waar ze staan in de poule. Onder de tabbladen Geplande wedstrijden en Resultaten kun je de planning en alle uitslagen vinden. 

 

Terugblik voorjaarscompetitie:

Meerdere jeugdteams kampioen afgelopen voorjaar  

Het toernooiseizoen is in volle gang en over niet al te lange tijd begint de najaarscompetitie alweer. Maar eerst nog een korte terugblik op de voorjaarscompetitie, met drie jeugdteams die kampioen werden! En ook de teams die geen kampioen werden hebben gestreden voor wat ze waard zijn en hopelijk met veel plezier op de baan gestaan.

Al met al kijken wij in ieder geval terug op een hele succesvolle voorjaarscompetitie, gevuld met spannende wedstrijden, sportiviteit en natuurlijk veel plezier op en naast de tennisbaan. In totaal namen er dit jaar elf jeugdteams deel aan de competitie, verdeeld over verschillende jeugdcategorieën.

Alle teams hebben zich maximaal ingezet en aan teamgeest ook geen gebrek.   Drie teams wisten de titel te veroveren in hun categorieën: 

In de categorie Groen is team Tepci 3 er met de eerste plaats vandoor. Ze toonden een indrukwekkende consistentie en techniek gedurende het hele seizoen, waardoor ze alle tegenstanders voorbleven.  

Bij de jongens 13 tot en met 17 was team Tepci 1 onverslaanbaar in de 1e klasse. Ze toonden niet alleen hun vaardigheden, maar ook een ongelooflijke teamgeest en samenwerking. Het was een genot om naar ze te kijken terwijl ze de ene na de andere overwinning binnen sleepten.  

In de gemengde categorie 13 tot en met 17 was team Tepci 3 de ultieme kampioen. Dit team bestond uit een geweldige mix van 4 meiden (2x 2 zussen!) en 3 jongens, die goed in balans waren op de baan. Hun strategieën en samenwerking pakten goed uit en leverde uiteindelijk de kampioenstitel op.