Winnaars TWIT in zonnetje gezet

14 april 2024


Onze welbekende interne wintercompetitie liep eind maart af en vorige week zijn de poulewinnaars gefeliciteerd met hun eerste plaats. Het draait bij de TWIT weliswaar vooral om de gezelligheid en het feit dat je de hele winter door wedstrijdjes kunt spelen, maar het blijft toch voor iedereen een mooie bonus als het lukt om je poule winnend af te sluiten! ;)

In totaal zijn er van oktober tot en met maart 193 TWIT potjes gespeeld en deden er 84 leden mee afgelopen seizoen. Een mooi resultaat, zeker als je bedenkt wat een uitzonderlijk nat najaar het was.

De winnaars

Alle poulewinnaars kregen uit handen van Claudia een prijsje uitgereikt. En Claudia werd op haar beurt door onze voorzitter Marco wederom hartelijk bedankt voor de organisatie. De poulewinnaars zijn:

  • DE poule 1: Chiara, ongeslagen
  • DE poule 2: Mariska
  • DD poule 1: Cindy en Moyra, ongeslagen
  • DD poule 2: Monique en Ivonne
  • HE poule 1: Henri
  • HE poule 2: RenĂ©
  • HD poule 1: Peter en Marc, ongeslagen
  • HD poule 2: RenĂ© en Gerrit
  • GD poule 1: Esther en Henk, ongeslagen
  • GD poule 2: Anneloes en Marco

Enkele fraaie statistieken

Nog even enkele cijfers die leuk zijn om te benoemen: de meest actieve poules dit jaar waren ruimschoots beide DE poules. Met maar liefst 10 deelnemers en 42 potjes gespeeld in poule 1, en 11 deelnemers en 47 potjes gespeeld in poule 2. Omgerekend hebben de dames in poule 1 93% van hun wedstrijden gespeeld (42 van de 45) en in poule 2 zijn 85% van de potjes gespeeld (47 van de 55). Een heel mooi resultaat! Bij de dubbelpoules is te zien dat het soms iets lastiger is om met 4 mensen tot afspraken te komen, al hebben ook hier de dames het in de DD1 poule heel goed gedaan. In die poule zijn 30 van de 36 potjes gespeeld (83%).  

TWIT, wat is dat?

Voor nieuwe leden nog even een korte uitleg: van oktober tot eind maart is onze interne competitie onder de naam TWIT al vele jaren een begrip bij Tepci. Het is een ideale manier om ook in de winter- en herfstmaanden toch wedstrijdjes (in clubverband) te blijven spelen.

Let op, nieuw! : op verzoek van meerdere deelnemers gaan we dit jaar voor het eerst ook kijken of er genoeg animo is om deze interne competitievorm ook van mei tot september aan te bieden. Lees daar meer over op www.tepci.nl/twit 

De TWIT is geen officieel toernooi of competitie en heeft ook geen gevolgen voor je rating. De planning en het verwerken van de resultaten gaat via de app KNLTB Match.

We delen de poules in op sterkte dus iedereen kan meedoen! En zo leer je meteen een heleboel clubgenoten kennen. Extra leuk als je nog niet zo lang lid bent dus! 

Op www.tepci.nl/twit lees je alles over deze interne competitie.

 

 

Nieuwscategorieën