TWIT Tepci

Esther en Claudia zijn de organisatoren van de TWIT

Informatie over de TWIT

Doe mee aan de TWIT: onze interne wintercompetitie!  

Bij leden die al langer lid zijn van Tepci is de TWIT welbekend: zo heet sinds jaar en dag onze eigen Tepci wintercompetitie. Kort samengevat draait het bij de TWIT om: onderling potjes spelen van oktober tot halverwege maart, zelf bepalen hoe je speelt (tot 12 games, twee gewonnen sets, of op tijd) en vooral ook zelf bepalen wanneer je speelt. Superflexibel en makkelijk dus. De planning en het verwerken van de resultaten gaat via de app KNLTB Match. We delen de poules in op sterkte dus iedereen kan meedoen! En zo leer je meteen een hoop clubgenoten kennen.  

Je geeft zelf je sterkte op bij het aanmelden en op basis daarvan maken we de poules. Je mag de sterkte invullen waarop je wilt spelen, dat hoeft niet je daadwerkelijke sterkte op dit moment te zijn. Je kunt één sterkte invullen (niet dubbel en enkel apart).  

Voordeel van de app is dat spelers automatisch worden gekoppeld aan elkaar en een datum en tijd voorstel krijgen (waar je wél vanaf kunt wijken!). De app helpt deelnemers dus wat meer op weg om daadwerkelijk onderling af te spreken en potjes te spelen. Als je af wilt wijken van het datumvoorstel klik je op de wedstrijd waar het om gaat en open je via de chat knop een gesprek met jouw tegenstander(s). Bij een enkel is dat dus een chat met twee personen, bij een dubbel een chat met alle vier spelers. Zo plan je heel eenvoudig in overleg met elkaar een ander moment om te spelen en pas je de oorspronkelijke datum en tijd aan in de app. Kortom: je speelt wanneer het jullie uitkomt.  

Uitslagen zelf verwerken
Ook het verwerken van de uitslagen doen deelnemers zelf via de app. Aan het eind van de competitie organiseren we een gezellige TWIT afsluiting en krijgen de winnaars een prijs. 

Hoe geef ik mij op?

  • Download de KNLTB Match app (iOS of Android)
  • Maak een account aan
  • Zoek via de zoekfunctie en ‘Club competities’ de Tepci competities op
  • Geef je op voor 1 of meerdere (max 3) van de competities: 

  DD | TWIT – Tepci wintercompetitie
  HD | TWIT – Tepci wintercompetitie
  GD | TWIT – Tepci wintercompetitie
  DE | TWIT – Tepci wintercompetitie
  HE | TWIT – Tepci wintercompetitie

  •  LET OP: voor correcte opgave van een dubbel moeten beide spelers de app downloaden. 1 speler geeft daarna het team op. Let op: je kunt je medespeler pas vinden en aan jezelf koppelen als je maatje de app gedownload heeft én een account heeft aangemaakt.
  • Geef je uiterlijk 29 september op! We gaan van start vanaf 1 oktober.   

Voor vragen kun je bij ons terecht via [email protected]  

Hartelijke groet,  

Claudia Verheggen en Esther Naber
TWIT-organisatie