Klussen bij Tepci

15 april 2024


Zoals aangekondigd tijdens de algemene ledenvergadering krijgt ons clubhuis een opfrisbeurt. We hebben hierbij wel ook onze leden nodig. Kom jij ons helpen? 

Onder begeleiding van interieurontwerper Corinne Oosterman (van Corinterieur) is een plan uitgewerkt om de inrichting van de kantine en de hal een nieuwe look te geven waarbij de kleurencombinatie van TEPCI (blauw, okergeel, en lichtgrijs) een hoofdrol speelt. Je begrijpt het al, hiervoor moet er binnen veel geschilderd worden.

Bob Holtkamp is bereid gevonden dit proces technisch te coördineren, maar heeft handjes nodig om de vele meters schilderwerk te maken. Ben je handig? Wil je helpen? En heb je tijd? Zou je ons dan willen helpen? Heel graag!! Zo klaren we deze klus met elkaar!

Praktisch gezien gaan we in twee sprints het schilderwerk proberen te doen. Grofweg ziet het plan er zo uit: 

Sprint 1 van dinsdag 16 - vrijdag 19 april

  • Dinsdag 16 april, 9 - 16 uur: leeghalen kantine, opbouw steigers, schuren, primen, etc
  • Woensdag en donderdag 17 en 18 april, 9 - 16 uur: plafond schilderen
  • Vrijdag 19 april, 10 - 14 uur: schoonmaak kantine en inrichten  

Sprint 2 van zaterdag 4 - maandag 6 mei

  • Deze dagen staan in het teken van het schilderen van muren, kozijnen en meubelstukken. En natuurlijk alles weer inrichten en terughangen. We gaan dan ook aan de slag van 9 - 16 uur.

Is een hele dag helpen voor jou niet haalbaar? Een ochtend of middag helpen kan eventueel ook. Uiteraard worden alle schilders en anderen die helpen ook goed verzorgd. 

Voor het schilderen van het plafond zou het fijn zijn wanneer we géén beroep hoeven te doen op de actieve groep van 70 plussers binnen TEPCI.  

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij Martijn Schaap (mail naar [email protected]) of via de KNLTB club app.   

 

 

 

Nieuwscategorieën