Lid worden

Heb je belangstelling om lid te worden van Tepci? Wat leuk! Je bent van harte welkom!

Tepci is de meest gastvrije tennisvereniging van Apeldoorn. Wij vinden het super leuk en belangrijk om nieuwe leden in ons midden op te nemen en te zorgen dat zij zich snel thuis voelen.

We hebben ook speciale ‘Tepci-ambassadeurs’: zij maken je in no-time wegwijs. Dat kan telefonisch, in onze gezellige kantine of zelfs door een uurtje (vrijblijvend) met een van hen te gaan tennissen! We bespreken dan bijvoorbeeld met je bij welke tennisgroepjes je goed zou passen en introduceren je ook bij die leden. Of we spreken met je af tijdens een van de Tepci toss-avonden en stellen je dan aan iedereen voor.

Sport is de leukste manier om ongedwongen nieuwe mensen te leren kennen. En bij Tepci weet je zéker dat dit goedkomt. Na jouw inschrijving neemt een van onze ambassadeurs contact met je op om te bespreken wat jouw wensen zijn en wat we voor je kunnen betekenen. 

Op de pagina met onze tarieven zie je wat de verschillende lidmaatschappen kosten. 

Een lidmaatschap bij Tepci is exclusief tennisles. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Tepci op het gebied van tennisles? Lees er hier meer over.  

Hoe meld ik me aan?

Lid worden kan heel eenvoudig. Klik op onderstaande link en je komt terecht in het digitale aanvraagformulier.  

Klik hier om aan te melden

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]