Winter Weekend lidmaatschap

Lekker tennissen deze winter? Ook als het sneeuwt? Dat kan op de tennisbanen van Tepci! Maak gebruik van ons tijdelijke Winter Weekend lidmaatschap! Ook als je lid bent bij een andere tennisclub, kan je gebruik maken van dit aanbod van Tepci.

Het Winter Weekend lidmaatschap houdt in dat je voor €60,- :

  • In de wintermaanden bij Tepci onbeperkt kunt tennissen in de weekenden. Vrijdag vanaf 12.00 uur en zaterdag en zondag de hele dag en avond.  
  • Looptijd aanbod: van 1 november tot en met 28 februari, dus 4 maanden.
  • Net als bij een regulier lidmaatschap gaat het boeken van banen via de KNLTB app. De app registreert automatisch dat iemand met een Winter Weekend lidmaatschap alleen op de genoemde dagen en tijden een baan kan boeken.  

Aanmelden
Je meldt je aan voor dit lidmaatschap via dit formulier


Spread the word
Ken je mensen voor wie dit tijdelijke winteraanbod interessant kan zijn? Zegt het voort, zegt het voort! We hopen van harte dat we tennissers die graag wat meer willen spelen in de winter hiermee die kans bieden.

Waarom eigenlijk alleen weekenden?
We kiezen bewust voor een Winter Weekend aanbod omdat onze 4 kunstgrasbanen in de winter op de doordeweekse avonden al heel goed bezet zijn als de gravelbanen in verband met het weer niet beschikbaar zijn. Tegelijkertijd is er in de winter op vrijdag, zaterdag en zondag juist altijd heel veel ruimte om te spelen. Ook zonder de gravelbanen. Vandaar dat we kiezen voor dit aanbod voor tijdelijke leden.

Nog vragen?
Stuur dan een mail naar onze ledenadministratie via [email protected]