Baanreglement

 • Het park kent 9 buitenbanen, waarvan 5 gravel- en 4 kunstgrasbanen.
 • Afhangen van banen gaat via de KNLTB app.
 • Competitiespelers mogen geen banen afhangen op de dag waarop ze competitie spelen.
 • Introductie van niet-leden is in beperkte mate mogelijk. Dit mag op alle momenten overdag en in het weekend maar niet doordeweeks na 18.00 uur. Een en dezelfde persoon mag maximaal 3x per jaar worden geïntroduceerd. Bij drukte kan introductie op andere tijden ook worden geweigerd. Via de app kun je bij het afhangen een introducé toevoegen.
 • Zoekgeraakte pasjes vernieuwen kost € 10,00. Een nieuwe aanvragen doe je via [email protected] 
BANEN BESCHIKBAARHEID EN OPENINGSTIJDEN:
 1. De buitenbanen zijn in principe geopend: maandag t/m vrijdag van 08.30 uur – 23.00 uur en zaterdag en zondag van 08.30 uur – 21.00 uur.
 2. De openingstijden van het Bospaviljoen variëren afhankelijk van of er op dat moment gespeeld wordt en of les en wedstrijden gaande zijn. Doordeweeks is het paviljoen alle avonden geopend. In het weekend en overdag is het bospaviljoen uiteraard open tijdens competitie, activiteiten en toernooien. Daarbuiten zijn leden die vrij komen spelen zelf vrij om wel of niet het horecagedeelte te openen met de sleutel die in het bospaviljoen aanwezig is. Met je KNLTB pas kun je altijd het clubhuis openen om binnen het toilet te gebruiken. Let erop dat je het alarm goed activeert. Als dat niet goed gebeurt kun je het paviljoen ook niet afsluiten. De intructies over het alarm hangen in het bospaviljoen.
 3. De baanverdeling die wordt gemaakt voor competitieavonden en dagen hangt op het bord in de hal. Bij toernooien hoor je via de wedstrijdtafel op welke baan je gaat spelen. Er zal 1 baan beschikbaar zijn voor recreanten als de toernooiplanning dit toelaat.
 4. Dinsdagavond vanaf 19.00 uur is er een rommelpotavond voor de senioren. Baanverdeling vindt plaats door de organisator van de rommelpot. Aanmelden is niet nodig.
BANEN EN ONDERHOUD:
 1. Op de gravelbanen mag bij nachtvorst niet gespeeld worden. De kunstgrasbanen mogen niet bespeeld worden als er sneeuw op ligt.
 2. De gravelbanen dienen na het spelen altijd te worden gesleept. 
 3. De banen dienen schoon te blijven. Neem je eigen afval mee en deponeer deze op de daarvoor bestemde plaatsen. Neem geen stoelen van het terras mee de baan op. Laat de stoelen op de baan staan op de plek waar ze staan of plaats deze na afloop van de wedstrijd terug. Dit in verband met het sproeien.
 4. Schakel de baanverlichting uit, wanneer je als laatste de baan waar je op staat verlaat. Bediening van de lampen gaat via het scherm in de hal (na binnenkomst rechts in de hoek).
AFHANGREGLEMENT:
 1. Je kunt een baan afhangen voor maximaal 1 uur. Op dit moment maken we geen onderscheid tussen enkel en dubbel. Het is op drukke momenten (doordeweekse avonden met name) niet toegestaan om 2 uur achter elkaar te blokken met dezelfde spelers. Dit is op rustige momenten wel toegestaan, wees hier zelf kritisch op.
 2. Banen kunnen via de app afgehangen worden vanaf 36 uur voor het tijdstip van spelen. Een baan voor woensdagavond 20.00 uur kun je dus afhangen vanaf dinsdagochtend 08.00 uur.