Competitie spelen bij Tepci

De voorbereidingen voor de Voorjaarscompetitie zijn in volle gang. Om mee te doen in het voorjaar moet je je voor 7 januari opgeven. Bekijk de speeldata van de Voorjaarscompetitie.

Inschrijving voor de Zomeravondcompetitie (vanaf 17 jaar) sluit op 20 februari. Bekijk de speeldata van de Zomeravondcompetitie.

Onder de speeldata schema's staan andere (latere) inschrijfdata genoemd dan hierboven, dat komt omdat we als club ook tijd nodig hebben om alles gereed te maken voor aanmelding bij de KNLTB én ook tijdig een bardienstplanning moeten maken. Hou je dus aub aan bovengenoemde data, dat zijn harde deadlines.

Je kunt je voor beide competities als team opgeven, of individueel. Dat doe je via [email protected] Als je je alleen opgeeft doen wij ons best je in een passend team te plaatsen. Wil je alleen af en toe invallen? Geef je dan op voor de invallerslijst. Als invaller kom je in een groepsapp waarin captains een uitvraag voor een invaller kunnen plaatsen.

Lees hier meer informatie over de Voorjaarscompetitie en bekijk het schema met het volledige overzicht van het aanbod.

Een aantal wijzigingen in de Voorjaarscompetitie om rekening mee te houden:

  • Op de zondag worden bij de senioren de competities Gemengd en Gemengd 17+ samengevoegd tot één competitie. Tot en met de 3e klasse speel je als team 8 partijen (2HE, 2DE, HD, DD, 2GD). De lagere klassen spelen 5 partijen (1HE, 1DE, 1GD, 1HD, 1DD).
  • De Dames Dubbel Dinsdag en Dames Dubbel Donderdag zijn nu een ochtend competitie.

In onze regio is er ook nog de mogelijkheid om op te geven voor:

  • Heren dubbel 50+ en Gemengd dubbel 50+ op vrijdagochtend