Competitie spelen bij Tepci

Op dit moment loopt de voorjaarscompetitie, en ook de Zomeravondcompetitie (op woensdagen) is net gestart.

Je vindt het overzicht van alle teams en alle geplande wedstrijden op de Tepci pagina van mijnknltb.toernooi.nl. 

Afgelopen najaar zijn we begonnen met teamfoto's in de hal ophangen. Daar gaan we mee door. Wil je een (nieuwe) teamfoto aanleveren? Mail deze dan naar [email protected]

Invaller nodig? Of ben je zelf beschikbaar als invaller en wil je wel opgenomen worden in de invallers appgroep? Stuur in beide gevallen een mail naar [email protected]  

Inschrijven najaarscompetitie kan tot 16 juni!

Hoewel we nog druk bezig zijn met de voorjaarscompetitie, zijn de voorbereidingen voor de najaarscompetitie ook alweer gestart. Klik hier voor alle speeldata. 

Je kunt je tot uiterlijk zondag 16 juni aanmelden voor de najaarscompetitie. Dit is een harde deadline, te laat aanmelden bij de KNLTB is echt niet mogelijk. Inschrijven kan als team, maar ook individueel. Als leden individueel inschrijven proberen we hen in overleg in een passend team in te delen. Of als dat echt niet lukt, als eerste reserve bij blessures of verhinderingen aan een team toe te voegen.

Nieuw en gewijzigd

Er zijn een paar wijzigingen in het landelijk aanbod, namelijk: 
- Gemengd 17+ en Gemengd Zondag zijn samengevoegd. Deze teams spelen wel weer 8 partijen (2xHE, 2xDE, 2xGD, HD, DD).
- Op zaterdag is er een DD35+ en GD35+ toegevoegd.
- Ook nieuw: spelen om promotie en degradatie. Met ingang van dit jaar wordt er tijdens de najaarscompetitie ook om promotie/degradatie gespeeld.

Bekijk het volledige landelijke aanbod.

In het regionale aanbod is er ook nog de optie Heren Dubbel 50+ op vrijdagochtend (4xHD)