Info/contributie

Op deze pagina zie je wat het kost om lid te worden van Tepci. Lees hier hoe je je kunt aanmelden. Onderaan deze pagina staat ook hoe opzeggen werkt en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden.

Een lidmaatschap bij Tepci is exclusief tennisles. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Tepci op het gebied van tennisles? Lees er hier meer over. 

ALTV Tepci

Adres:
Sportpark Orderbos 31
7313 HN Apeldoorn
tel. 055-3560527
Postadres:
Postbus 335
7300 AH Apeldoorn
E-mail: [email protected]
Verenigingsnummer: 10728

 

  • Senioren, 18+
€ 189,00
  • Junioren, t/m 8 jaar

€  36,00

  • Junioren, 9 t/m 12 jaar

€ 103,00

  • Junioren, 13 t/m 17 jaar

€ 140,00

  • Korting 3e en verdere junioren uit zelfde gezin

€ -35,00 

  • Studenten lidmaatschap (MBO/HBO/WO, bij voltijdsstudie)

€  94,50

  • Afkoop vrijwilligerswerk ( min. gevraagde inzet is 3 bardiensten* ) 

€  75,00

* Bij het niet vervullen van de bardiensten wordt er aan het einde van het jaar een bedrag van € 25 per niet gedraaide bardienst in rekening gebracht. Uitzonderingen zijn alleen mogelijk in overleg met het bestuur.

Naast bovengenoemde prijzen voor een heel jaar bieden we in de zomer- en winterperiode ook seizoenslidmaatschappen: in de zomer de 'Zomer Challenge' en in de winter het 'Winter Weekend aanbod'. Klik op de links in de zin hiervoor voor meer informatie over deze lidmaatschappen.

De contributie van (nieuwe) leden wordt via automatische incasso of IDEAL geïncasseerd. De contributie kan in twee termijnen  (januari en februari) worden afgeschreven. 

Soms zijn tennissers al lid van een andere vereniging, maar willen ze graag alleen tijdens een competitie aansluiten bij een team van een andere vereniging. Dan is sprake van een kortdurend 'competitielidmaatschap'. Tijdens dit lidmaatschap kun je ook onbeperkt vrij spelen bij Tepci. Een competitielidmaatschap kost € 62 voor senioren en € 42 voor junioren van 9 t/m 17. Als je zowel in het voorjaar als najaar competite wilt spelen bij Tepci betaal je beide keren het genoemde bedrag. Voor vragen hierover of aanmelden als competitielid graag contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected]

OPZEGGEN LIDMAATSCHAP
Leden die hun lidmaatschap op willen zeggen, dienen dit vóór 1 december te doen.
De opzegging graag sturen naar:
Tepci Ledenadministratie
t.a.v. Anna-Marie Wuite
Postbus 335, 7300 AH  Apeldoorn
Of per e-mail via [email protected]

Als een opzegging na 1 december binnenkomt, betekent dit dat het lidmaatschap met nog een jaar verlengd wordt. Opzeggingen worden zoveel mogelijk per omgaande per email beantwoord. Na 15 december nog geen bericht gehad? Of nog andere vragen? Neem dan aub contact op met de ledenadministratie.

Ledenadministratie: Anna-Marie Wuite
E-mail: [email protected]