Zomer Challenge

Opgeven voor Zomer Challenge is niet meer mogelijk. Ook in 2024 komt er zeker weer een aanbod voor een zomer lidmaatschap bij Tepci! Begin 2024 melden we op deze pagina de details en kosten van het aanbod voor 2024.

------------------------------------

Ontdek hoe leuk tennis is met dit speciale zomerlidmaatschap

Ben jij hockeyer, voetballer, volleyballer, korfballer of beoefen jij een andere sport? Zou je graag deze zomer, om ook fit te blijven, eens kennis willen maken met tennissen? Ontdek hoe leuk tennis is en doe mee aan de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je van 1 juni tot 15 september 2023 vrij kunt tennissen.

De Zomer Challenge bij Tepci bestaat uit:

  • Een lidmaatschap van 1 juni tot 15 september 2023 om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt:
    – € 35 voor jeugd (vanaf 12 t/m 18 jaar)
    – € 45 voor senioren (vanaf 18 jaar)
  • Tennisles (optioneel) : voor € 52 bieden we maximaal 4 tennislessen aan in groepsverband of indien gewenst 1 privéles onder begeleiding van een gecertificeerde leraar. Lessen vinden plaats op vrijdagavond of zaterdagochtend en mogelijk komt nog een avond beschikbaar. Bij groepslessen hangt het aantal lessen af van de groepsgrootte en wensen van de deelnemers. Dit aanbod geldt voor zowel jeugd als volwassenen. Als je interesse hebt in tennisles kun je dat op het inschrijfformulier aanvinken, en dan neemt de tennisschool contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Tennissen op onze vereniging gebeurt onder professionele begeleiding.

Aanmelden
Ben jij enthousiast geworden? Via dit formulier kun je inschrijven. Als je aanvullende vragen hebt kun je dit in het formulier opnemen of een mail sturen naar [email protected].