Rommelpot / toss avonden

Dinsdagavond - voor iedereen!

Op dinsdagavond is er elke week de traditionele rommelpotavond bij Tepci. Georganiseerd door Carla, Harmke, Rex en Henri. We beginnen om 19.00 uur, kom gezellig langs en speel mee!

Bij de rommelpotavond zijn leden met alle speelsterktes welkom en voor (nieuwe) leden is de rommelpotavond dé manier om andere leden te ontmoeten en je snel thuis te voelen bij Tepci.

Tijdens de rommelpotavond worden vanaf 19:00 uur meerdere rondes gespeeld. Het is dan ook geen probleem als je de start van de rommelpotavond niet haalt. Je kunt gewoon iets later aanhaken en meedoen. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie: [email protected]

 

Donderdagavond - voor 5/6 en goeie 7 spelers

Op donderdagavonden is er een tossavond voor (semi) gevorderde tennissers: speelsterkte 5/6 en goeie 7 spelers. In gemixte samenstelling en zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld spelen we dubbel potjes.

Op de donderdagavond werken we wél met aanmelding zodat we goed zicht hebben op de opkomst en of we qua indeling goed uitkomen.

Aanmelden gaat via een appgroep waarin we wekelijks peilen wie er komen.

Heb je ook belangstelling om mee te doen of wil je meer informatie? Meld je dan bij Chiara Verhoog via [email protected]